Искане на главния прокурор Сотир Цацаров за сваляне имунитета на народния

...
Искане на главния прокурор Сотир Цацаров за сваляне имунитета на народния
Коментари Харесай

Сотир Цацаров внесе в НС искане за сваляне имунитета на Георги Михайлов

Искане на основния прокурор Сотир Цацаров за събаряне имунитета на народния представител от " Българска социалистическа партия за България "  Георги Михайлов е постъпило в Народното събрание, разгласи при започване на пленарното съвещание ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.
В понеделник главният прокурор Сотир Цацаров сезира наново 44-тото Народно заседание с искане за предоставяне на позволение за възбуждане на наказателно гонене на народния представител Георги Михайлов за осъществено от него данъчно закононарушение.
Цацаров към този момент внесе искане за снемане имунитета на Георги Михайлов на 8-ми ноември. Причината тогава беше занемареност и подписване на неизгодни покупко-продажби в качеството му на изпълнителен шеф на „ СБАЛХ “ ЕАД. На 9-ти ноември Михайлов даде единодушието си за възбуждане на наказателно гонене против него.

Депутатите взеха решение в седмичната им работна стратегия да бъдат предложените от ГЕРБ промени в Закона за пътищата, свързани с въвеждането на тол системата. Те ще бъдат гласувани на първо четене в четвъртък.

Парламентът стартира работа с първото четене на промени в Закона за ветеринарномедицинската активност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР